Prima Tv Online

Fly4 You | 16:44 | 0 comentarii

Prima Tv Online vedeti programele live gratis de la Prima tv Prima Tv este o televiziune privata detinuta de catre SBS Broadcsting care a fost lansata in data de 17 Decemdrie 1997 si care s-a remarcat ca fiind postul cu cele mai multe reality-showri din Romania dar si cu cea mai premiata emisiune de divertisment, Cronica Carcotasilor.
Insa de-a lungul celor aproape 14 ani de existenta, Prima Tv a adus pe micile ecrane formate ce au inregistrat recorduri de audienta. Vrei sa fii miliardar?, Big Brother, Star Factory, Megastar, Schimb de mame, Mondenii, Miss fata de la tara sau Cireasa de pe tort sunt doar cateva din formatele de succes ce au facut ca Prima Tv sa se gaseasca permanent in topul preferintelor romanilor.
Un alt brand caracteristic al postului Prima Tv este serialul de comedie Traznitii, despre care cei 12 protagonisti pot spune cu mandrie ca este cel mai longeviv sitcom din Romania, avand deja la activ 18 sezoane insumand 1000 de episoade. Insa liderul incontestabil al audientei postului Prima Tv este fenomenul Cronica Carcotasilor, un format pus pe picioare de Serban Huidu alaturi de Mihai Gainusa care isi propune sa sanctioneze in mod ilar incultura si ipocrizia.
Pe langa un nou sezon al serialului de succes Iubiri secrete, Prima Tv are multe noi surprize pentru fanii sai. Sub Sloganul WE LOVE TO ENTERTAIN YOU, au fost lansate noi programe de divertisment care se pare ca au castigat simopatia publicului. Academia lui Horia, Podul lui Fintescu, sau M-a facut mama artist sunt doar cateva din surprizele anului 2012 cu care Prima Tv isi va rasfata audienta doritoare de divertisment de calitate.

Category: ,

0 comentarii